Eindelijk is de LENTE weer terug na een lange en koude winter en zoals altijd krijgt SID meer zin om te dansen , uit te gaan en leuke dingen te doen, op onze pagina What’s For Indo’s To Do en andere geïnteresseerden kunt u kijken wat er zoal te doen is in de maand april.Klik hier om na de pagina te gaan.

 

Op zondag 15 april presenteert Mary Leurs haar boek ‘Nevel over de padi-velden’ in de bibliotheek Leusden-centrum, gevestigd in het Winkelcentrum de Hamershof. Met beelden en anecdotes over haar jeugd in Nederlands-Indië ,tijdens de 2e wereldoorlog en de Japanse overheersing.De toegang van dit evenement is gratis. Wel wordt het op prijs gesteld als u zich van tevoren aanmeldt voor de lezing. Aanmelden

Op 8 april was er weer een Sentani Kumpulan in Lexmond , Roy maakte weer leuke foto’s , klik hier om maar zijn pagina te gaan.

Op 17 april 2018 organiseerde Indische Kwestie een demonstratie over de Back Pay Kwestie in Amsterdam.Roy onze medewerker was hierbij aanwezig en maakte een fotoreportage. Klik hier om naar de pagina te gaan.

 

Een exclusief interview met Justine ( Anneke ) Pelmelay. Stichting Indische Documenten is trots dat we haar hebben mogen interviewen ,dank je wel Anneke !!
Klik hier om naar het interview te gaan.