Vanaf deze maand gaan we aan onze vrienden van Stichting Indische Documenten een donatie vragen voor DE WEESKINDEREN in SEMARANG.

Ons doel van de Stichting is om met Kerst 2 kinderrolstoelen te kunnen doneren aan de gehandicapten weeskinderen waardoor ze eindelijk naar buiten kunnen , met uw hulp kan SID dit hopelijk gaan realiseren, helpt u mee?

 

Afgelopen week had Stichting Indische Documenten een gezellig gesprek met de schrijfster Dido Michielsen van het boek Lichter dan Ik
U kunt dit fijne gesprek lezen op haar pagina van het boek, klik hier om naar de pagina te gaan.

 

De Agenda voor de maand oktober is ook weer bijgewerkt, wat is er allemaal te doen voor de Indo’s en andere geïnteresseerden.
Klik hier om naar de pagina te gaan.

 

 

Twee nieuwe  tijdschriften  uit de vorige eeuw zijn weer toegevoegd , klik hier om naar de pagina te gaan ,
Eén tijdschrift dateert van januari 1962 en de andere is van februari 1962 ,geschonken door de moeder van Mevr.M. Sieberichs.

 

Indonesisch geld door de jaren heen.
Klik hier om na de pagina van Indonesia te gaan en zoals altijd is een nieuw topic DIK getikt.

 

Een nieuwe tijdschrift  uit de vorige eeuw is weer toegevoegd , klik hier om naar de pagina te gaan .Het tijdschrift dateert van maart 1962,geschonken door de moeder van Mevr.M. Sieberichs.

 

 

Tot het eind van de maand oktober is er weer genoeg om te dansen , te eten en gezellig wat te ondernemen. In de maand november zijn er ook weer uitjes geplaatst en voor de feestmaand december zijn er ook alweer leuke feestjes gepland.Klik hier om naar de Agenda van SID te gaan.

 

 

Een nieuwe tijdschrift  uit de vorige eeuw is weer toegevoegd , klik hier om naar de pagina te gaan .Het tijdschrift dateert van februari 1962,geschonken door de moeder van Mevr.M. Sieberichs.

 

Een nieuwe tijdschrift  uit de vorige eeuw is weer toegevoegd , klik hier om naar de pagina te gaan .Het tijdschrift dateert van maart 1962 ,geschonken door de moeder van Mevr.M. Sieberichs.