U heeft nog 3 weken de tijd tot 6 juni aanstaande om kaarten te bestellen met € 5,00 korting!!
U betaalt € 10,00 p.p en de opbrengst is voor de weeskinderen in Semarang.

 

Heeft u al uw kaarten besteld? Voor alle informatie over ons feest klikt U hier om naar de pagina te gaan !

DE NIEUWE ONDERWERPEN ZIJN VANAF NU DIK GEDRUKT …DAT IS MAKKELIJK !

Een prachtig boek voor een ieder die geïnteresseerd is in het leven van een oorlogsveteraan die diende voor de Korps Mariniers in Nederlands-Indië. Lees zijn ongelooflijke en pakkende verhaal en met behulp van Lody Pieters werd zijn levensverhaal weergaloos omschrevenen kunnen wij met z’n allen hier een les uit leren.
Klik hier om na de pagina Boeken te gaan.

Catelina’s werden de vliegboten genoemd.
Deze toestellen werden ingezet voor verkennings- en konvooibeschermingsvluchten, het redden van schipbreukelingen, het overbrengen van manschappen (en hun gezinnen), en goederen.
Lees nu alles over deze toestellen door op hier te klikken.

Op 11 mei jongstleden was er weer een Deta , Kroonduiven reunië in De Bilt , hiervan zijn weer leuke foto’s gemaakt.Klik hier om naar de pagina te gaan van de Deta Kroonduiven Reunië.

Ook was er op 11 mei 2019 jongstleden een Sorong Doom Party die plaatsvond in Lexmond . Ook hier zijn leuke foto’s gemaakt .Klik hier om naar de pagina te gaan van Nederlands Nieuw-Guinea & Deta.

Een prachtige bundel van diverse uitgaves van de Stichting ” Het Nationaal Nieuw-Guinee Comité uit 1955.
Klik hier om naar de pagina van Nederlands Nieuw-Guinea & Deta te gaan.

Tijdens het archiveren kwam SID weer een unieke foto tegen met Pa van der Steur met 20 van de 7000 kinderen die hij opleidde. Op de achterkant staan de namen vermeld van deze kinderen.( Her)kent u deze kinderen en/of namen?
Wie was Pa van der Steur en wat deed hij in Magelang? Klik hier om naar de pagina te gaan van Nederlands-Indië.

 

Er zijn drie uitgaves geplaatst waarvan één medisch van het Nederlands Nieuw-Guinea Comité uit 1956.Deze zijn geplaatst in de Bundels van Stichting Nederlands Nieuw-Guinea Comité.
Klik hier om naar de pagina te gaan van Nederlands Nieuw-Guinea & Deta.

Dit boekje dateert uit 1945 en omschrijft hoe men NSB,-ers, zwarte handelaren collaborateurs enz over Nieuw-Guinea en Suriname konden worden verspreid.Klik hier om na de pagina Geschiedenis van Nederlands-Indië te gaan.

Waar zijn toch de kumpulans en de pasars voor aankomende maand?
Klik hier om naar What’s For Indo’s To Do te gaan.