Het feest begint al vormen aan te nemen.

Muziek …Check….Eten….Check….Lekkere Indische Koekjes…Check…Mooie prijzen met de Tombola ….Check en natuurlijk nog veel meer….Klik op onderstaande foto om deze te vergroten !

 

 

Heeft u al uw kaarten besteld? Voor alle informatie over ons feest klikt U hier om naar de pagina te gaan !

 

Nieuwsgierig wie onze Team SID is  ? Klik dan hier om digitaal kennis te maken en hun te ontmoeten op ons 10-jarig bestaan.

 

Onze vrijwilligers zijn altijd bezig achter de schermen , het zij met een praatje , iets opzoeken of in dit geval wat scannen.Dit prachtige boek Pioniers van Nieuw Guinea is één zo’n project….

Wie waren de pioniers ? Hoe leefden deze jonge mannen? Staat u vader in de lijst? Lees dit boek eens door en weet wat deze jonge mannen hebben meegemaakt en het enige wat u als laatste kunt zeggen is….RESPECT !!              Klik hier om naar de pagina te gaan van Nederlands Nieuw-Guinea & DETA

 

De AGENDA van SID is bijgewerkt , heerlijk dansen , muziek luisteren en eten op Kumpulans en/of Pasars . U vind het hier op deze pagina .

 

             BELANGRIJKE MEDEDELING !! 

 

Nu te lezen op onze website ; Deel 2 van de Pioniers van Nieuw-Guinea geschreven door dhr.Koster ( RIP )
Een klein boekje om te lezen maar met zéér belangrijke informatie omtrent de DETA jongens.Klik hier om naar de pagina te gaan van Nederlands Nieuw-Guinea & DETA

 

Eén van de tijdschriften uit de vorige eeuw , Tong Tong van oktober 1961 .Stichting Indische Documenten heeft een paar in ons bezit en wij zullen dan ook elke keer een tijdschrift plaatsten , hoe dachten de Indo’s , wat vonden ze van Nederland , in een tijdschrift als van de Tong Tong werd hier over geschreven. Klik hier om naar de pagina Indisch te gaan.

  • Er zijn nieuwe tijdschriften op de website geplaatst van de Tong Tong

 

Nieuwe foto’s geplaatst van DETA jongens op de website.
Klik hier om naar Nederlands Nieuw-Guinea & DETA te gaan.