Maak kennis met ons TEAM SID , welke geheel bestaat uit vrijwilligers , samen proberen we het Indisch Erfgoed vast te houden en door te geven aan alle generaties die na onze groot ,-en ouders na Nederland zijn gekomen.

 

arnold
Arnold

Geboren in Sorong-Doom , Nederlands Nieuw-Guinea en is onze voorzitter.

 

Wensley

Geboren in Suriname maar is sinds zijn vakanties in Indonesië verzot op het land , eten , cultuur én geschiedenis. Wensley is onze secretaris/penningmeester.

 

1656220_715209955180460_563985908_n
Roy 

Geboren in Sorong -Doom , Nederlands Nieuw-Guinea , en is onze vliegende reporter / journalist voor de Stichting, mag graag de geschiedenis boeken induiken ,kortom een vrijwilliger in hart en nieren.

 

 Ramé Ramé met Roy

 

Alice 

Geboren te Monfalcone , Italie en is onze webdesigner en IT digitale ondersteunster.

 

Sylvia

Geboren in Utrecht en is door haar vele Indische vrienden verknocht aan Indonesië en heeft voor de weeskinderen in Semarang een plekje in haar hart.Sylvia regelt alles met en voor de post.

 

 

Ans

Geboren in Chimaii , Bandung , Ans promoot de Stichting op feestjes , kumpulans en pasars en helpt waar ze helpen kan , ons duizendpoot .  Zij draagt de weeskinderen in Semarang ook een warm hart toe en hebben zij een plekje in haar hart.

Paula

Geboren in Amsterdam en is omdat zij in de buurt van de Stichting woont verzeilt geraakt hiermee .Is erg geïnteresseerd in de geschiedenis , houdt veel van Indisch eten en draagt de weeskinderen van Semarang een warm hart toe.Paula heeft een  creatieve inbreng in de Stichting.

 

Angelique

Geboren in Utrecht en is de vrouw van de voorzitter , zij geeft ons altijd mentale support.

 

        INDONESIË

 

 

Wawan en Emie ( Semarang )

Wawan is een gepensioneerde bankier en Emie een decorateur van bloemen in hotels , zijn al jaren samen getrouwd, door hun is de Stichting in aanraking gekomen met de weeskinderen van Semarang en verloopt de samenwerking dan ook fantastisch.

 

Abdil Nurimba ,
Adil Nurimba ( Sulawesi)

Adil is geboren in Makassar en alles over Adil kunt u lezen door op zijn naam te klikken.