Het Indonesische eiland Sulawesi is vrijdag op 28 september 2018 getroffen door een tsunami na een aardbeving.
Het dodental als gevolg van de aardbeving en de tsunami op Sulawesi is opgelopen tot 1234. Zo’n 800 mensen raakten zwaargewond. Dat meldt de Indonesische Rampenbestrijdingsdienst.
Gevreesd wordt dat het dodental nog zal oplopen, want enkele getroffen gebieden zijn niet of nauwelijks bereikbaar.
Zoals de meeste vrienden van Stichting Indische Documenten weten woont een dierbare vriend van de Stichting op Sulawesi.
Adil is een reisgids die al velen vrienden van de Stichting een prachtige rondreis heeft bezorgd.
Hij vraagt om hulp voor zijn geliefde eiland.
Helpt u mee ?

 

 

Klik op onderstaande link .

Pula en haar bewoners hebben uw HULP nodig !!!

Hulp Palu

 

Op onze pagina What’s For Indo’s To Do en andere geïnteresseerde kunt u kijken waar de Feestjes en de Pasar Malams zijn .

 

3 november Heemskerk , U komt toch ook !!

 

Heeft u een Feestje en/of Pasar stuur u flyer dan op na : stichtingindischedocumenten@gmail.com o.v.v flyer en SID zorgt ervoor dat deze op de website komt te staan.

 

Illustrator Jeroen Krul is bezig met zijn boek genaamd: “Hollandia”. In dit geïllustreerde boek wilt hij een beeld vormen over hoe het leven in Nederlands Nieuw Guinea moet zijn geweest. Hij haalt zijn inspiratie uit de geschiedenis van zijn opa en oma maar is ook op zoek naar meer input en ervaringen vanuit anderen. Wilt u een herinnering met hem delen en hem helpen met zijn project? Mail dan naar stichtingindischedocumenten@gmail.com o.v.v Project Hollandia en SID zorgt dat u contact krijgt met Jeroen Krul