Dit jaar werd er gekozen door Stichting Indische Documenten voor de weeskinderen van Het leger des Heils in Semarang,deze kinderen hadden maar één wens en dat waren nieuwe schoenen , schoenen om naar school te gaan, schoenen om netjes voor de dag te komen en schoenen om hun voeten droog te houden. Onze oproep op onze platforms zoals Facebook , Twitter en LinkedIn en met een bijdrage van ADB Architects en de Stichting zelf leverde het een totaal bedrag op van € 450,00 .

Dit geld werd overgemaakt naar onze vrijwilligers Emie en Wawan in Semarang die tegelijk aan de slag ermee gingen , de maten moesten worden opgenomen en schoenen moesten worden gekocht.

 

 

De datum stond gepland op 22 december , helaas is dit niet door gegaan i.v.m een ongeluk ( aanrijding ) van een 10-jarige jongen uit het weeshuis met een dodelijke afloop hierdoor werd alles 2 weken opgeschoven….

De schoenen waren gekocht en ingepakt en er bleef zelfs geld over om voor hun allen een doos te kopen met lekkere broodjes zodat ze toch nog een beetje het kerst gevoel kregen wat ze gemist hadden.

 

 

Iedereen was er klaar voor en gezamenlijk zaten ze in de ruimte van het Leger des Heils waar de kerstboom ook nog steeds opgetuigd was .

 

 

Na het eten besloten de weeskinderen samen te zingen.